Reizen door Noord-Amerika

Mount Shuksan in Washington, Verenigde Staten

Noord-Amerika het continent waar je een keer in je leven heen moet gaan. Prachtige natuurgebieden zoals de Grand Canyon en Yellowstone. En de beroemde steden Hollywood, Miami, Las Vegas en Vancouver. Via Ultieme Bestemming kom je de leukste artikelen tegen over Noord Amerika, praktische tips en de vetste rondreizen.

Citytrips Noord-Amerika

Noord-Amerika is de place to be voor geweldige citytrips, ontdek de stad die nooit slaapt: New York, de stad waar dromen werkelijkheid worden. New York barst van energie met vele bijzondere bezienswaardigheden. Bezoek geweldige theatershows op Broadway en ga uitgebreid shoppen in de vele kledingwinkels. Op zoek naar een rustigere citytrip? Dan is Miami echt iets voor jou! geniet van de mooie stranden en de geweldige surf vibe. Of ga all-inn in viva Las Vegas. Bezoek de vele casino’s en entertainment locaties en win de Jackpot.

Backpacken in Noord-Amerika

Wie aan backpacken denkt, denkt vaak aan Azië en Australië. En niet direct aan Noord-Amerika. Door de vele natuurparken is Noord-Amerika een prachtige plek om te backpacken. Bezoek de mooie parken in Canada of bezoek de prachtige westkust van USA. Ook al is Amerika een duur land, zijn er genoeg mogelijkheden om goedkoop te kunnen backpacken. Via onze blog geven wij handige tips en leuke plekken om te bezoeken tijdens het backpacken door Noord-Amerika. Welke uitrusting handig is om mee te nemen. Het regelen van een visum en nog veel meer.

Sportieve vakantie in Noord-Amerika

Naast het bezoeken van steden en backpacken door Noord-Amerika kun je ook kiezen voor een geweldige sportieve vakantie. Noord-Amerika biedt vele sportieve uitdagingen. Ga bijvoorbeeld op surfkamp aan de prachtige stranden van Miami en Californië. Of ga op rondreis samen met vrienden op een motor langs de mooiste kustwegen of de historische route 66. Bij Ultieme Bestemming geven wij regelmatig leuke tips voor een sportieve vakantie in Noord-Amerika. Heb jij als lezer van onze blogs zelf leuke ideeën en verhalen over een sportieve vakantie in Noord-Amerika laat het ons weten. Wij schrijven erg graag over.

Wintersport in Noord-Amerika

Als je denkt aan wintersport denk je vooral aan de Alpen in Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Maar Noord-Amerika heeft schitterende skigebieden waar je urenlang tochten kunt maken. Een groot voordeel aan skiën in Canada is dat er geen mierenhopen aan mensen op de piste aanwezig zijn. Daarnaast zijn de pistes veel langer en breder, waardoor je niet continu in de lift zit. Alleen maar voordelen! Heb jij fantastische verhalen over skiën in de Aspen of Canada. Laat het ons weten. Wij delen graag jouw verhaal.

Reizen door Noord-Amerika
Schuiven naar boven