Op vakantie naar Azië

Tempel van de Hemel in Peking of Beijing

Wil je op vakantie naar Azië? Dat raden we je zeker aan! Azië is een land met heel veel landen met allemaal een eigen karakter. Al deze landen zorgen voor veel verschillende avonturen en je ontdekt heel veel verschillende culturen. Azië heeft immens veel bezienswaardigheden en elke soort vakantie is dan ook denkbaar. Of je nu wilt relaxen op het strand, cultuur wilt proeven of wilt leven als koning. Het is allemaal mogelijk in Azië. Bij Ultieme Bestemming geven we je de beste tips en informatie over de beste plekken van Azië die je zeker een keer gezien moet hebben.

Beste steden voor backpackers

Als backpacker wil je genieten en veel meekrijgen van de cultuur. Azië is het walhalla voor backpackers. Verschillende landen worden jaarlijks door miljoenen backpackers bezocht. Bangkok is veruit de populairste bestemming voor backpackers. Je vindt met gemak andere backpackers om nieuwe avonturen mee te beleven. Een goedkope ticket naar Kuala Lumpur is zo gevonden dus hier vind je ook heel veel backpackers. Dit is dan ook een hele populaire locatie voor Nederlandse backpackers.

Steden als Beijing, Jakarta, Hanoi, Kathmandu en Delhi zijn ook heel populair. In Azië kan je je heel goedkoop reizen met lokale vliegtuigmaatschappijen. Een lange Azië trip raden we je écht aan!

Beste plekken voor de actieve reiziger

In Azië kan je als actieve reiziger fantastische activiteiten doen. Denk aan bergwandelingen, surfen, duiken, hiken, bungeejumping, kanoën en meer. als actieve reiziger is Nepal een paradijs. Door de natuur zijn er enorm veel activiteiten. Trek door de Himalaya gebergte en ga voor de top van de Mount Everest. Je kan gemakkelijk dagen trekken langs verschillende dorpjes in de bergen met één van de fietstours. Verken de Karnali door te raften. Raften is gemakkelijk te doen in Nepal. Er zijn meerdere rivieren van het smeltwater van de Himalaya. Dit is een unieke manier om Nepal te ontdekken!

Voor de surfers en de duikers is de Filipijnen en alle 7107 eilandjes ideaal! Dit land heeft intens veel mooie stranden en eilanden. Deze stranden zijn de perfecte locatie om te leren surfen. Het mooie blauwe water kan ontdekt worden door verschillende duikmogelijkheden en de hikers kunnen die oudste dorpjes bezoeken in de jungle.

Beste locaties voor luxe genieters

Is geld geen probleem? Dan leef je in Azië als koning. Er zijn meer dan genoeg locaties waar je kan genieten van paradijselijke luxe. Op de Malediven kan je genieten op het Constance Moofushi. Je bent op een eiland en omgeven door een wit strand en heldere blauwe zee.

In Indonesië ligt aan het strand van Lombok een schitterend resort genaamd Oberoi. Het resort bestaat uit luxe villa’s en kamers. Ontspan hier lekker in de Spa en geniet van de lekkere buffetten.

Het Centara Grand Resort in Krabi, Thailand is één van de beste accommodaties die je ooit zult zien. Alles is in extreme luxe ingericht en heeft alles wat je nodig hebt. Er zijn meerdere zwembaden, sportfaciliteiten en alle bezienswaardigheden zijn makkelijk te bereiken.

Er zijn nog veel meer accommodaties waar je wordt behandeld als King of Queen. Wil je nog meer weten over reizen in Azië? Hou dan de blog van Ultieme Bestemming in de gaten!

Op vakantie naar Azië
Schuiven naar boven